Hotel Sorli Emocions

Meetings & Events

Espais per treballar i celebrar

A Sorli Emocions pots celebrar qualsevol esdeveniment per complicat que sigui: celebracions, rodatges, festes particulars, esdeveniments d’empresa, desfilades, etc. El nostre equip d’esdeveniments t’assessorarà per tal d’oferir-te les millors solucions adaptades en cada cas a les teves necessitats i objectius.

Dues sales amb l’última tecnologia

Hotel Sorli Emocions

Sala Mar

Un espai còmode i acollidor tant per treballar, com per fer tot tipus de reunions. La sala està equipada amb projector, pantalla i un equip d’àudio d’última tecnologia. També hi ha la possibilitat de fer una pausa en el nostre espai foyer per als “coffee breaks”.

Dimensions m2 Teatre Escola Montatge U Imperial Còctel
8,45×4,85 m 40 30 pers. 21 pers. 14 pers. 16 pers. 40 pers.
Hotel Sorli Emocions

Sala Bosc

Pensada per a actes de major envergadura. Polivalent i amb espai per a realitzar tot tipus de muntatges. La sala està equipada amb projector, pantalla i un equip d’àudio d’última tecnologia. També oferim un servei complet de “coffee break”.

Dimensions m2 Teatre Escola Montatge U Imperial Còctel
15,45 x 4,45 m 70 81 pers. 48 pers. 26 pers. 28 pers. 80 pers.
Hotel Sorli Emocions

Celebra-ho a l’aire lliure

Terrassa Piscina

Des de la espectacular terrassa i piscina de l’Hotel Sorli Emocions pots gaudir de les meravelloses vistes de la Mediterrània, envoltat pel mar i la muntanya. Un espai format per diferents ambients on a més de fer els teus esdeveniments més especials podràs tastar la nostra selecció de còctels.

Sol·licita informació

captcha