Hotel Sorli Emocions

Què fer al Maresme

El Maresme

El Maresme posseeix una costa privilegiada, present a la majoria de les seves poblacions, i suposa un veritable refugi per a aquells que cerquen el relax i la tranquil·litat. Museus, festivals, fires d’artesania i nombroses cites gastronòmiques constitueixen valors complementaris en aquest territori tan atractiu per visitar.

Hotel Sorli Emocions

Esports

Els amants del Golf estan d’enhorabona. A tan sols 15 minuts poden practicar el golf en 4 camps de 18 forats i diversos camps de Pitch & Putt. També disposa de centres d’equitació a la majoria de municipis de la zona. A més, es poden practicar esports nàutics en qualsevol dels clubs de vela de la zona, tennis en diferents clubs privats, extreme bike a les properes instal·lacions de “La Poma” o jugar a pàdel tennis al veí centre de Sorli Sport.

Esports
Hotel Sorli Emocions

Rutes

Sortint de l’hotel, disposes de tota una xarxa de camins i corriols ben senyalitzats que uneixen totes les poblacions del Maresme. Aquestes rutes es poden fer caminant, en bicicleta o a cavall. A més, pots comptar amb visites guiades per conèixer en profunditat les diferents èpoques de Vilassar i voltants (prehistòrica, Romana, Medieval, Industrial).

Rutes
Hotel Sorli Emocions

Platges

Durant la teva estada amb nosaltres, podràs fruir dels més de 50 km de platges de la costa de Barcelona-Maresme, amb un total de 49 platges de sorra daurada de gra mitjà i gruixut molt fàcil de retirar del cos, tovalloles i peces de roba.

Platges
Hotel Sorli Emocions

Gastronomia

El Maresme destaca per una àmplia oferta de productes amb denominació d’origen. Entre els més reconeguts hi ha els vins d’Alella, els pèsols de Llavaneres, les patates de Mataró, les mongetes del ganxet i les maduixes de Vallalta, provinents de Sant Cebrià de Vallalta. Quant a restauració, a més de l’oferta de cuina jove mediterrània i de mercat que ofereix el restaurant Sorli Emocions, la situació de l’hotel et permet accedir a una amplíssima oferta de restaurants de tots els nivells i cuines, incloent un restaurant amb tres estrelles Michelin (Sant Pau, a Sant Pol de Mar).

Hotel Sorli Emocions

Compres

El nostre elegant centre Sorli Emocions amb primeres marques en cosmètica, perfumeria, complements i parament, a més d’un exclusiu celler amb més de 2.000 referències seleccionades, llibres, i objectes de regal, és el lloc perfecte per viure una autèntica “Shopping Experience”. Sense oblidar la proximitat a Barcelona i al centre outlet de primeres marques de la Roca Village, que sumat a l’oferta comercial dels municipis propers a Vilassar de Dalt, et permetran gaudir d’una oferta comercial de primer nivell.

Hotel Sorli Emocions

Cultura

El Maresme és una comarca amb un calendari d’activitats festives i culturals que s’estén tot l’any. A tall d’exemple, el Teatre La Massa de Vilassar de Dalt, a tan sols uns metres de l’hotel, suposa un fort atractiu per a tots els amants de la interpretació i de la música clàssica, amb una programació estable de concerts.

Hotel Sorli Emocions

Festes i fires

La comarca del Maresme és sinònim de fires i festes, molt d’acord amb la particular personalitat dels seus habitants, molt donats a reunir-se en celebracions de caràcter molt divers. Aquestes reunions festives poden trobar-se en qualsevol moment de l’any i en qualsevol localitat. Resulten especialment conegudes i populars la Mostra gastronòmica de Cabrils, al mes d’agost; la Festa de la Verema d’Alella, al setembre o el clàssic Emocions Market al maig i novembre.